Novitan Nalle langoista olen tikutellut sukkia jo jokusen viikon. Tämä pari valmistui eilen, Sukkasunnuntaina. Väri on ihanan keväinen ja aurinkoinen, kieltämättä tästä langasta tulee mieleen päivänkakkarat, kesä ja kukkaniitty.

Lanka on Nalle Kukkaketo Päivänkakkara. Puikot olivat taas ne neliskulmaiset kokoa 2,75 mm. Sukkien koko on 38 / 39, eli omaan jalkaan ovat passelit.

Nyt joudun välillä tekemään sukkia, jotka on luvattu muille. Eli opettajat, avustajat, äidit, tädit jne ovat nyt vuorossa sukka-tarpeineen.

Itselleni olisin kyllä halunnut tehdä tähän väliin ne puuvillasukat, mutta jos teen ekana nuo muille luvatut sukat.

Uusi viikko on taas aluillaan, työssäoppimisella aloitetaan. Tämä vuosi menee opiskelun tiimoilla, toivotaan että saan jossakin vaiheessa vuotta näytöt suoritettua kunnialla. Jännittää ajatuskin näytöistä, mutta kaipa ne siitä, kun varmuutta, rutiinia ja kokemsuta tulee lisää.

Virasto- ja paperisota jatkuu aina vaan. Työttömyyskorvauksia / koulutustukia ei voi saada ennen kuin palkkalaskelmat ovat kunnossa. Ja niitähän en ole vieläkään saanut, odottanut vasta reilun 2,5 kk... Tällä hetkellä työsuojelupiiri ja liitto hoitavat asioita, ja tunnetusti ne eivät ole maailman nopeimpia kanavia asioita hoidella.  Pankkitili huutaa tyhjyyttään ja ihemettelen välillä itsekin, miten pystyn olemaan näin rauhallinen. (huom. ainakin suuren osan aikaa, välillä kyllä rauhallinen ote lipsahtaa).

Pääsiäisen positiivista antia ovat valmiiksi saadut sukat, Pojan hyvä mieli (oli muutaman päivän kaverillaan kylässä), kesärenkaat auton alla, osittain järjestelty vaatehuone (Mitä muut tekevät öisin? Minä siivoan vaatehuonetta...), piha haravoitu ja siistitty jo aika hyvin, äidiltä saadut vaatteet (Olivat hänelle pieniä, ja minulle sopivia, hyvä juttu minun kannaltani.) kauniita punaisia paitoja ja parit "löysät" housut (Hyvä juttu, tällä hetkellä ei ainakaan itselle ole varaa ostaa mitään vaatteita tai turhaa).

PS. Nyt nukkumaan, väsyttää vallan mahdottomasti!

Edit. 18.10.2011 Annoin nämä sukat pikku-serkulleni Marille synttärilahjaksi kesällä.