Tätä lankaa tuli joskus pikkaisen hamstrattua Susun Lankakaupan ongelmajäteastiasta. Taisi olla vielä ihan 1€ / kerä! Ja minähän ostin ne kaikki loput!

Lanka on siis Viking Sportsraggia. Pakko sanoa, että tästä sini-valkoisesta tulee melko mielenkiintoisen väristä. Varsinkin kun tiedän, että muista väreistä tuli aivan erityyppistä... Puikot olivat 3,25 mm neliskanttiset. Sukkien koko on 39 / 40, vähän niinkuin vahingossa tuli tällainen koko. Luulen, että nämä menevät odottamaan Joulua vaatekaappiin.

Näitä kesä - ja heinäkuussa aloiteltuja sukkia valmistunee tässä elokuun aikana tasasen tappavaan tahtiin. Ajatus Sukkasadosta, joka kestää syys- ja lokakuun muistaakseni, tuntuu aika stressaavalta. Ehkä jätän sen suosiolla väliin tänä vuonna? Varmaa päätöstä en vielä tee, mietin ja tikuttelen näitä keskeneräisiäni valmiiksi. Onhan tässä aikaa vielä päättää tämä asia.

Poika palautui Pariisista lauantai-illalla. Miehiseen tapaan aika vähäsanaisena. Ilmeisesti juttua riittää myöhemmin muiden asioiden lomassa. Hyvin kyllä huomaa, että ihmiset ovat tosi erilaisia. Esim. mitään ostoksia hän ei ollut tehnyt, syystä että: "Ei siellä ollut mitään, mitä olisin halunnut. Ostin mä hattaraa ja Pepsi Maxia!" Pitäisi itsekin pyrkiä tohon, ehkä ei olisi turhaa tavaraa kaikki paikat täynnä...

Koulu alkaa muutaman päivän kuluttua. Mihin kesä hävisi? Ja mulla on vieläkin tekemättä sekä keittiön että Pojan huoneen verhot. Jos maanantaina?

Tarttisin pikakurssin gyproc-seinistä ja porakoneesta. Sekä oikeanlaisista ruuveista. Edullista, mutta toimivaa pitäisi kai hankkia. Olisi vähän porailtavaa...

Nyt pitää lähteä kavereiden luo kylään. Tiiä vaikka tuolla reissulla tulisi seuraava sukkapari valmiiksi!

Edit. 18.10.2011 Nämä sukat annoin hyvälle ystävälleni, joka oli mukanani eräässä palaverissa tukena. Suuri kiitos jänelle siitä!