Viime keväänä tein useamman Rinsessa -pipon Ullan ohjeella. Kaikki ne olivat puuvillalangasta neulottuja. Pikku-Neitimme käyttää pipoaan vieläkin ahkerasti ja eräs toinen Neiti halusi välttämättä samanlaisen pipon. Hänen lempivärinsä on pinkki, joten piti hankkia oikean väristä lankaa Susulta Lankakaupasta. Lanka sattui olemaan muuten vielä tarjouksessa silloin, mahottoman hyvää tuuria...

Kuva on nyt hieman heikohko, koska on otettu sisätiloissa. Lanka on Sirdar Snuggly babybamboota ja sitä kului reilu kerä. Vyötteessä langalle suositellaan puikkoja kokoa 4,00 mm, ja niillä tein ensiksi hieman alkua. Piposta tuli kuitenkin niin leveä ja kuviosta löysän oloinen, että vaihdoin puikot 3,00 mm:n pyörö Addeihin (pituus 60 cm). Kavennukset tein sukkapuikoilla, koko samaten 3,00 mm. Bambo lanka on todella ihanaa neuloa ja tuntuu kädessä aivan jumalaisen ihanalta. Sopii mielestäni todella hyvin kevät pipoon! Ja Neiti näytti todella kauniilta tämä päässään!

Rinsessa -pipoja on neulottu sen verta monta, että ehkä pitäisi ne Rinsessa -kämmekkäätkin neuloa vaihteeksi. Sukka-linjalla kuitenkin ollaan, eli katsotaan sukkien jälkeen mitä tehdään. Ja rautalanka kiinnostaa taas kvoasti... Poika menee ystävänsä luokse pariksi päiväksi, eli nyt saan väkerrellä kaikenlaista ihan rauhassa. Katsotaan, mitä aikaiseksi saadaan!