Siskon tyttö oli meillä yökylässä ja nautin joka hetkestä! Aivan ihanaa, kun edes joskus meillä on joku, jolla on joitakin samoja harrastuksia kuin minulla itsellänikin....

Neiti halusi sormivirkata ketjusilmukoita ja pyysi paksua lankaa Susulla käydessämme. Ja millä sitä voisi vastustaa tyttöä, joka pyytää näin ihanaa lankaa? Kävimme samalla reissulla myös herkuttelemassa lasten kanssa. Aivan ihana lauantai!

Käsitöitä on tehty myös hieman, eli edistystä tapahtuu, hitaasti mutta varmasti. Lähipäivinä on ehkä enemmän aihetta bloggailuun, kuin tässä viime päivinä on ollut.

Siivosin myös kirjahyllyä ja löysin lapsille tarkoitettuja askartelukirjoja. Annoin kirjat Neidille, itse en oikein hallitse tuota askartelua. Olivat mieleiset ja tulevat taatusti uudessa kodissaan parempaan käyttöön kuin meillä.

Nyt lähdemme palauttamaan Neitiä kotiin, meille lupailtiin ruokaa samalla reissulla, joten en sitten viitsinyt kokkailla kotona tänään itse. Vähitellen pitää alkaa keräämään käsityöpusseja kassiin, jotta pärjäämme loppupäivän / illan liasussa! Ilman kutimusta en tavallisesti lähde mihinkään...