Juu, mä kävin ihan tosi pikaiseen eilen Lankakaupassa... Mulla oli oikein ikävä hyvää seuraa, maitokahvia,Susua... Joten pakko oli poiketa!

Ja eilen oli se TeeTeen -20 % :a päivä, joten pakko oli ostaa Pallasta. Tein Pojan opettajalle joulukuussa sukat Pallas -langasta, joten tiedän että se on mukava neuloa. Nyt oli hyvä tilanne ostaa lankaa lisää, kun oli hyvä tarjous. Aivan pakko saada Pallas -sukat. Ja nuo mustat Brisit olivat Ongelmajäteastiassa, todella edullisessa sellaisessa... Niistä tulee minulle itselleni Cousteau -pipo.  Eli, vaikka ostinkin lankaa, niin kaikki tuli todelliseen tarpeeseen, uskokaa vaan! ja erullisesti!

Kotiin oli kiva tulla Lankakauppa visiitin jälkeen, postilaatikossa odotti uusi Novita -lehti. Ihania ohjeita löytyy useampikin lehdestä. Kumpa ehtisin tekemään enemmän! Tätä lehteä selataan tänä iltana vielä moneen kertaan, kun Poika on mennyt nukkumaan!

Harmittaa, kun kuvat ovat mitä ovat. Valoa on taas aivan liian vähän, mutta pakko yrittää ottaa jonkinlaisia kuvia edes. Onneksi tulee kesä!