Nämä ihanuudet sain kiummitytöltäni, eli Pkiku-Neidiltä ja hänen äidiltään...

Kosmetiikkaan ja ulkonäköön panostetaan nyt sitten lähiviikkoina näiden avulla oikein kunnolla.Toivottavasti tulokset ovat positiivisia. Sain myös teepaketin, kuulemma todella hyvää ja tuoksu ainakin on huumaava. Teen nimni on GOJI-AKAI. Tarkoituksena on kokeilla teetä viimeistään ensi viikonloppuna ja rauhoittua samalla vaikka neuleen ääressä!

Itse olen yrittänyt viime aikoina panostaa lahjapuolella muuhun kuin tavaraan, eli kummitytöt saivat lahjaksi tänä vuonnahygienia tuotteita sekä lahjakortin Mulperiin. Toivon, että käyvät kumpikin askarteluliikkeen askartelukurssilla, ne ovat aivan ihania! Onneksi he kumopikin tykkäävät kovasti näpertelystä sekä askartelusta.

Vein Pojan juuri kaverinsa luo ottamaan vastaan Uutta Vuotta. Itse aion saunoa, lepäillä ja parannella nuhaista oloani. Poltella vihreitä tuikkuja, jotka sain Häneltä, joka neuloo mopsien kanssa. Ihanan rauhallista olla yksin kotona. Eikä mitään kiirettä mihinkään. Ulkoa kuuluu rakettien paukuntaa, ja teevesi kiehuu. Tämä on taivas.