Sain lopultakin kynsikkäät blogiin astikka. Olivat äidillä päättelyssä. Sormikkaiden ja kynsikkäiden ikävin puoli on langanpätkien suuri määrä.

Alun perin näiden piti olla pojalleni, hän pyysi kynsikkäitä. Nyt vain huomasin, että ovat aika isot hänelle. Eli pojalle pitää tehdä paljon pienemmät, kuten myös itsellenikin. Ja äitini sanoi, että hän voisi pihatöissä tykätä tällaisista, olisivat kätevät. Joten vien ne tänään lahjaksi, kun käymme "etukäteisnimmparikahveilla".

Eli kynsikkäissä lankana on Novitan 7 veljestä, samaa siniraitaista mistä olen pojalle tehnyt vaikka mitä pikkuneuleita jo aikaisemmin.

Tein myös lämmintä ja tarpeellista itselleni. Langat ostin jo aikoja sitten, ja ohjeenkin sain samalla. Nyt alkuviikolla huomasin lenkkeillessä, että jotakin puuttuu, palelsi niin kovasti...

Eli tein kaulurin Gjestalin Brisistä! Lanka on todella pehmeätä, eli taatusti sopivaa kauluriin! Ja kauniin väristä! Ohjeen mukaan joustinta olisi pitänyt tehdä vähemmän ja virkata enemmän, mutta jostain kumman syystä tulkitsin ohjetta hieman väärin. Ja on todella hyvä näinkin, minkään niin pikkujutun takia ei aleta purkamaan. Lanka on ostettu Susulta Anjalinilta ja langasta on muitakin ihania värejä! Tästä mä tykkään ja kovasti! Näitä löytyy taatusti ensi jouluna paketeista, eli toivottavasti muutkin tutut, ystävät ja sukulaiset näistä tykkäävät Silmänisku

Äitini on menossa tulevalla viikolla Tallinnaan... Kyseli multa, että voisimmeko hoitaa ja ulkoiluttaa koiraa (se meidän laina-blogi-koira). Ja minkälaista lankaa kannattaisi tuoda tuliaisiksi... Olisi aika kiva saada sellaista jotain liukuvärjättyä vironvillaa, jos saisin joskus aikaiseksi huivin. Ja tietysti sukkalankaa, sitähän tarvitaan aina! On vain aika vaikeata antaa ohjeita väreistää tai muusta, fanaattisena tikuttajana kun olen onnellinen melkein kaikesta langasta, mitä saan.

Eli liukuvärjättyä vironvillaa, sukkalankaa, vihreää ja vaikka mitä muuta! Tiedän, että noilla ohjeilla saan aika kiihkeän selitysryöpyn aikaiseksi...

Nyt "metsästämään" lasta kotiin päin, jotta pääsemme niille "etukäteis-nimpparikahveille" ajoissa! PS. Kehtaanko ottaa ne kaikki kokoa 43 olevat päättelemättömät sukat mukaan? Sitten olisi huomiseksi taas uusia valmiita töitäkin blogattavaksi!