Ilmeisesti nämä lukuisat arpajaisvoitot ovat jonkun ylemmän tahon tapa piristää tätä aika ajoin tylsää ja ankeaa taivallustani. Muuta selitystä en keksi. Mutta aivan ihanaa, että olen voittanut arpajaissa lankaa, koska tipahdin juuri peruspäiväraha -tasolle ja siitä 28€ nettotulosta per päivä ei kyllä todellakaan jää mitään lankaostoksille. En oikein tiedä, miten sillä summalla saa hoideltua edes minimi menoja. Mutta kaipa sekin tästä vähitellen selviää, toivotaan ainakin niin. Ja jos vaikka saisin jostain työpaikan... Vaikka en haluaisikaan jättää opiskelua kesken, niin näillä tuloilla ei pahemmin vaihtoehtoja valita.

Arvonta oli Neulottua blogissa jo aiemmin. Pakettikin on ollut minulla kotosalla jo jonkin aikaa, mutta en ole ehtinyt bloggaamaan aiemmin. Paketissa oli Sandnessin Alpakkaa sekä Nallea, jonka Ansku on itse värjännyt. Tuosta Nallesta onkin kiva tikutella sukat, ehkä itselle tai jollekulle Pikku-Prinsessalle. Ja karkkipussi vielä kruunaamaan palkinnon. Kiitos Ansku!

Käsityöt ovat olleet nyt alkukesän vähän jumissa, tuntuu, että aika menee kaiken muun puuhastelun parissa. kaikkea pientä olen tehnyt kyllä KYH:iä varten, mutta KYH:äilykin on vähän jumissa.

PS. Pari tiskikukkaa odottaa päättelyä sentään...