Eilen kävin pikkaisen sukkalankaostoksilla, olihan Lankalauantai. Ja tänään pitäisi tehdä sukkia, koska on Sukkasunnuntai...

Hyvän alennuksen selitin Pojalle näin: - 20%:a tarkoittaa samaa kuin joka viides ilmaiseksi. Joten tulimme siihen lopputulokseen,e ttä todella hyvä alennus, jos ostaisi viisi Lankakauppaa, niin pitäisi maksaa vain neljästä...

Kun olimme hetken pyörineet Lankakaupassa, niin paikalle saapui myös Jossun mies. Nämä molemmat miehet, minun Poikani ja Jossun mies, taitavat olla melkein Lankakaupan vakiasiakkaita. Puhuimme tästä "joka viides ilmaiseksi -alesta" ja Jossun mies kertoi, että heillä on jo oma lankakauppa (niin paljon lankaa) sekä oma maauimala (vettä kellarissa). Tuntuu että tänä vuonna tämä kesän tulo ottaa koville, varsinkin kun omaa heikon uimataidon, niin välillä hirvittää. Kunpa nyt vaan nopeasti kuivaisi, niin kellarit kuin pihatkin!

Tällaiset ihanat jutut sitten ostin. Isot knit Pron pyöröpuikot olivat todella edulliset, joten paketti oli pakko ostaa. Paketissa ovat koot 9,00 mm, 10,00 mm ja 12,00 mm. Paketin kaapeleiden pituudet ovat 60 cm, 80 cm ja 100 cm, käsittääkseni nämä sopivat myös (ehkä) aiemmin ostamieni kanssa ristiin. Minulla ei ole tuon kokoisia ja aina joskus tuo puute haittaa harrastustoimintaa.

Mini Palettista tein Pojan opettajalla aiemmin huivin ja lankaa jäi hieman. Revontuleen ei riitä yksi kerä. Ja koska haluaisin itselleni myös tuon värisen huivin, niin ostin kerän lisää. Nyt saan tehtyä Revontulen niin, että ei jää yhtään lankaa tähteeksi. Ja totta kai ohutta sukkalankaa myös sukkia varten, koska on tulossa kesä.

Ja ensi viikolla käymme Jossun kanssa katsomassa ompelukonetta! En malttaisi odottaa!