Äitini kävi reissussa ja usein hänen reissujensa aikana hoidamme hänen koiraansa, Ticoa. Käymme ulkoiluttamassa koiraa ja samalla vähän seurustelemassa Ticon kanssa. Nyt tämän reissun aikana siskoni ja veljeni hoitivat koiran ulkoilutuksen, me kävimme vasta sunnuntaina vähän moikkaamassa koiraa.

Äidilläni on tapana tuoda minulle aina silloin tällöin tuliaisiksi joko lankaa tai teetä. Tällä kertaa tärppäsi tee -puolella. Olen kahvi-ihmisiä, mutta tykkään kovasti myös teestä. Joskus on tilanteita, joissa on uskomattoman vaikeata valita, juoko teetä vaiko kahvia. Syksyllä join Susun teevarastoja tyhjäksi urakalla.

Viikonloppuna haikailin täällä blogissa tunikan ohjeita. Aivan uskomatonta, kuinka nopeasti sain apua ongelmaani, Helmi Suklaata ja Silmukoita -blogista tarjoutui heti auttamaan ja lainaamaan tämän kirjan! Kiitos Helmi! Aivan kohta alan tutustumaan teemuki kädessä tähän kirjaan aivan rauhassa sohvalla nautiskellen. Ihanaa, miten ihania ihmisiä maailma on tulvillaan!

Tämän hetken suurimpiin harmin aiheisiin kuuluu se, etten pääse pariin viikkoon Hänen, joka neuloo mopsien kanssa, kanssa lenkille. Tulipa vaikeasti kirjoitettua. Toivon kuitenkin, että jatkamme lenkkeilyä heti kun mahdollista.