Vai pitäisikö sanoa, että kukintoina? Ja tässä se sitten on kukintoina sekä varsina...

Kuinkakohan kauan mä näitä neulon sukiksi? Ja montako paria näistä tulee? Nyt kun olen ollut jo jonkin aikaa Nalle -sukkalinjalla, niin jatketaan vaan samalla. Jos vaikka saisin kokeiltua kaikki eri raita vaihtoehdot tässä kevään aikana.

Susun luona katselin tällä viikolla Cookie A:n sukkakirjan malleja. Ja mietin, että jos minulla olisi kirja, niin pitäisi kai tikutella ne kaikki ihanat sukkamallit yksi kerrallaan yksivärisistä Step- sukkalangoista. En ymmärrä, miten jotkut ihmiset voivat sanoa: "Ei oo mitään tekemistä!" Kun mulla esim on todella monta sukkaparia tikuttelematta...

Lankalauantaina (hiljaisen viikon lauantai) on Lankakaupassa kuulemma alennuksia... Niillä sitten pärjääkin sunnuntain, joka on Sukkasunnuntai... Kai siellä pitää käydä kurkkaamassa, jos ei muuten niin uteliaisuudesta ja hyvän seuran vuoksi.

PS. Noilla grillivartailla kerät oli saatu pysymään kimppuna "kukkakimpussa". Kesällä grillaillaan ja vartaat eivät ainakaan lopu kesken, on niitä sen verta monta! Kiitos vielä Jaana!

Niin, ja huomaatteko, ei yhtään harmaata, beigeä tai mustaa, vaan ihan oikeita värejä.