Eilen illalla (keskiviikkona) olin Pikku-Neidin kanssa Mulperissa Rautalanka-kurssilla. Kurssi oli Neidin nimpparilahja, ja luulen, että onnistunut sellainen! Ajankohtakin oli juuri sopiva, meni aika kivasti Pojan jääkiekkoharjoitusten kanssa kohdilleen. Jäähallille kun pitää aina kuljettaa se mahdottoman kokoinen varustekassi autolla (syy, miksi minä olen tärkeä :D ).

Itse tein tällaiset koristeet. Yritän koristella näitä vielä myöhemmin, kun tiedän oikeat värit. Sunnitelmissa on tehdä sydämiä ja tähtiä joulukuusen koristeeksi. Koristehelmien väri on vielä hakusessa. Isommat "pulluraiset sydämetkin" voisivat olla tosi kivoja joulukoristeita, kauniilla nauhalla koristeltuna varsinkin.

Pikku-Neidin tekeleen näkee täältä, Mulperin blogista. Mielestäni hänen tekemä sudenkorento on todella kaunis!

Ostin itselleni paksua rautalankaa. Aion tehdä keittiöön naulakon. Mini Palett lanka on korruptio lahja. Siitä teen itselleni talveksi päähineen, hupun. Kuulemma 100 silmukkaa on hyvä määrä, puikon koko jäi vielä hieman epäselväksi.

Tarkoituksena oli blogata jo keskiviikkona, minulla kun oli eiliseen tarkoitettua tosi tärkeää asiaa. Jollain kumman tavalla asiat vaan menivät niin, että en sitten ehtinyt. Mutta mottoni: "Parempi myöhään kuin ei silloinkaan!" pätee tähänkin tilanteeseen.

Erittäin Hyvää Syntymäpäivää Hänelle, joka neuloo mopsien kanssa! Saat syntymäpäivälahjaksi Sukka- Lahjakortin. Sukat toimitetaan ennen Joulua! Sopivat sukat saa ilmoittamalla jalan koon...