Tädille tuli tikuteltua tuossa aiemmin ne kaksi paria sukkia. Hänen miehensäkin ilmoitteli, että sukkia tarvitaan taas!

Ihan perussukat, joustinta 2o2n sukkien pääliosa. Lanka on Novitan 7 Veljestä. Raidoitin sukat 7 Veljestä Raita langalla, koska väri stemmasi mielestäni aika hyvin pohjaväriin. Raidat eivät kyllä ole mitenkään symmetriset, eli sukista tuli erinäköiset. Toivon, että se ei haittaa sukkien käyttäjää. Sukat ovat kokoa 42 ja tikutin ne tavallisilla metallisilla 3,50 mm:n puikoilla. Sukanvarsi on aika pitkä, tein 60 kerrosta vartta. Painoa sukilla on 138 grammaa.

Viime aikoin sukantekokin on taas maistunut. Pitäisi aloitella kohta pian äidillekin Revontulta, hän toi sitä varten langan jo viime keväänä. Eilen sukkia tikutellessani tulikin jo sellainen olo, että vaihtelua pitää vähitellen saada. Pitää vain ensiksi keriä se Vironvilla valmiiksi...

Olen yrittänyt siivoilla kotiamme ja laittaa kaikkea turhaa pois, esim. omat ja Pojan pienet vaatteet. Ollaan kumpikin nääs kasvuiässä aina vaan...  Edellisellä kuntoutusjaksolla hoksasin, että Pojan on helpompi löytää kaikki tavarat ja toimia paremmin selkeämmässä ympäristössä.

Mieli tekisi väkerrellä vaikka mitä, mutta tuntuu,  että aika ei millään riitä. Kuten siinä mainoksessa: "Mihin aika katoaa?".