Jo viime viikonloppuna (pääsiäisenä) Poika aloitti aika tiukka sävyisen keskustelun hiusten leikkaamisesta. Kuumuus ilmeisesti teki tehtäviään ja minun lapseni hiukset ovat todella paksut. Aivan kuin päässä olisi karvalakki. Tiistai illalla etsimme epätoivoisesti hiustenleikkuu paikkaa ja ainoissa auki olevissa paikoissa luki : Kampaamo. Paniikki alkoi iskeä... Ja eihän Kampaamoissa kukaan osaa leikata miesten hiuksia... Arvata sopii, kuinka rauhallinen lapsen äiti alkoi siinä vaiheessa olla. Ei siinä sitten muu auttanut, kuin siirtää leikkuut seuraavaan päivään.

Keskiviikkona sitten jo meni paljon paremmin, Holopainen Asemakadulla oli auki ja sinne sitten vaan istumaan ja jonottamaan. Se kun on paikka, missä osataan kuulemma leikata miesten hiuksia! Suoraan sanottuna, en todellakaan ole huomannut, missä vaiheessa meillä on mennyt Pojan hiustenleikkuu näin tarkaksi puuhaksi.

Ja enhän minä viitsinyt jäädä istuksimaan sinne leikkuun ajaksi odottelemaan, vaan päätin tutustua viereisen kaupan tarjontaan. Holopaisen parturi-kampaaja huikkasi kyllä perään, että tietääkö Poika itse miten hiukset leikataan. Tietäähän se ja minä ulos ovesta ja naapuriin...

Siinä vieressä on todella mukavan näköinen kauppa nimeltä Ipana. En ole siellä ikinä käynyt, koska tarjonta on pääosin pienten lasten vaatteita, tarvikkeita ja leluja. Nyt ajattelin kuitenkin tutustua valikoimaan, koska oli hyvä hetki.

Ipanan omistaja Monika oli todella mukava ja kertoi kaikenlaista mnielenkiintoista tuotteistaan. Olin yllättynyt, kun huomasin valikoimissa olevan ihania pilkullisia servettejä ja muffinssi vuokia. Hyllyistä löytyi myös puisia leluja ja kaikkea muuta aivan ihanaa! Sekä Myyrä -tuotteita...Hän tuo itse kauppansa tuotteet Saksasta.

Myyrä kansiota en pystynyt vastustamaan, joten ostin sen neuleohjeita varten. Jossulle ja Mekulle pitäisi varmaan vinkata, että Myyrä -tuotteita on Ipanassa erilaisia. Myös salkkuja, jollainen on Jossulla, oli myynnissä Ipanassa. Ihana kauppa, mä tykkään!

Meillä on nyt ollut Pojan kaveri yökylässä. Ja minä olen pelaillut poikien kanssa Texas Hold'em Pokeria (toivottavasti kirjoitin oikein). Musta on tulossa korttihai. Jos lopetan epätoivoisen työpaikan etsimisen ja menen rautateille pelaamaan pokeria, kuten westerneissä...

Ja nyt Pojan hiukset on muuten leikattu irokeesiksi! Näyttää söpöltä muuten.