Ja mähän en askartele, mikä on tullut selväksi jo moneen kertaan! Mutta joskus on tosi kivaa väkerrellä vaikka mitä. Ja varsinkin väännellä rautalangasta! Ja langan suhteen en nyt nipota, lanka kuin lanka. Vaikka Susu tuskin innostuu rautalankaa tilaamaan. Nyt sitä kumminkin saa ihan Susun seinän takaa, Mulperista.

Nyt viimeeksi tuli ostettua tämmöistä rautalankaa...

Mulla on keittiön kaapit aivan täynnä. Ja niitä kaappeja on vielä tosi vähänkin. Joten ajattelin ripustella astiat yms. seinille   Vitsi vitsinä ja sitä rataa.. Mutta ihan oikeasti tarkoituksena on laittaa nämä piparkakkumuotit kauniisti roikkumaan. Kaverin keittiössä sama juttu näyttää tosi nätiltä... Tä'mä rautalanka on vaan niin pehmeää, että taipuu liikaa ja rengas ei pysy kauniina. Tai sitten olen laittanut liian paljon muotteja yhteen. Mietin asiaa ja yritän kehitellä paremman systeemin. Vähentämällä määrä tai punomalla jollain tavalla paksumman renkaan muoteille.

Katsoin muuten Mulperin sivuilta, siellä on tulossa aivan ihana Skräppäys -kurssi. Tekisi pikkaisen mieli mennä mukaan. Jos siellä oppeisi sen verran, että saisin valokuvat kauniisti kansioon, koristeiden kera? Harmittaa vaan, että Kädentaitajien Kirjontakurssi on samalla päivällä.

Mä kyllä mietin sitäkin jo tässä... Jos menen skräppäämään ja pyydän Susulta myöhemmin pikakurssia kirjontaan, niin eihän se edes kehtaa kieltäytyä. Kun oikein kauniisti pyydän! Vaikka Susu kyllä jo tietää, että en ole hyvä kirjonnassa. Ne silmukoimiset kintaisiin viime talvena otti meinaan tosi koville... Onneksi Poika armahti, sanoi että tarvii lapaset ja kelpaa sitten ilman koristelujakin. Harjoitellaan myöhemmin! Alkaa vaan olla teko- / harjoittelu lista aika täynnä. Ei ainakaan tule pitkä aika loppuelämän aikana, kun on suunnitelmia enemmän, mitä ehtii toteuttamaan!