Sukkia on tikuteltu, mutta mitään blogattavaa sukkasaralta ei vielä ole. Koska niitä sukkia ei ole päätelty vielä. Ehkä illalla. Ikävin homma sukkien tekemisessä!

Knit Picks -sukkapuikoista yksi meni poikki kesällä. Ostin sitten yhden sarjan samaa kokoa eli 3,50 mm lisää Susulta. Nyt useamman päivän etsittyäni löysin sen sukkapuikko paketin.

Hyvin menee, muuttolaatikoita on aina vaan purkaamatta, sukkapuikot kateissa (onneksi ei kissoissa) ja ikkunoissa ei ole vieläkään verhoja. Sälekaihtimet kylläkin on, joten ei täällä nyt ihan näyteikkunassa olla.

Tänään kävin katsomassa kaupassa verhotankoon tulevien kiinnityslenkkien hintaa. Siis sellaisten verhonipsujen, jotka tulevat tankoon kiinni esim. muovisella tai metallisella lenksulla. Mikäköhän senkin oikea nimi?

No, kumminkin, niiden hinta tuntui aika hirveältä, en raaskinnut ostaa. Joten pitää kai ommella verhoihin sellaisia lenkkejä. Ja koska jotkut verhot ovat aika pitkiäkin, niin saan leikeltyä niitä lenkkejä verhojen alareunoista ja ompelen ne yläreunoihin kiinni. Ei se voi olla kovinkaan vaikeata, eihän?

Ja todisteeksi kuva, eli tässä ovat ne kadoksissa olleet sukkapuikot!

Regia-Revontuli alkaa olla aika hyvin kondiksessa. Muutama kerros enää neulomatta huivia. Siten tietysti vielä jäljellä on lankojen päättely ja pingotus. Saa nähdä, miten pingotus sujuu, en ole tämäntyyppisiä ennen tehnyt ollenkaan.

Ensi viikonlopun Tilda-kurssi peruuntui. Harmi, kun olin jo ehtinyt suunnittelemaan, mitä kaikkea voisin siellä tehdä. Mutta, nyt on aikaa tikutella Revontulia kotosalla!

Nyt taitaa olla pare mennä päättelemään sukat (vapise Susu, näitä saattaa alkaa tulemaan liukuhihnalta), tikuttamaan Revontuli valmiiksi, suunnittelemaan verhot ikkunaan ja viemään lapsi harrastuksiin.

PS. Aivan kuin olisin koukussa Revontuleen... Suunnittelen jo, mitkä kaikki värit olisivat kivoja!