Kädentaitajien pikkujoulut olivat jo aikoja sitten, mutta aiheesta en ole paljoakaan ehtinyt kirjoittamaan. Pikku-Neiti oli mukanani kyseisissä pippaloissa. Kiireiden vuoksi en ehtinyt edes käymään kaupassa hankkimassa sitä perinteistä pikkujoulu pakettia. Mutta onneksi meillä on Lankakauppa ja Susu, joka todella hoitaa hyvin asiakaspalvelun: Tilasin häneltä kaksi pikkujoulupakettia ja hän toimitti ne paikan pääälle. Kiitos taas kerran Susu, palvelu pelaa ja hyvin!

Pikku-Neiti sai virkkauskirjan lahjaksi ja minä sain nämä iki-ihanat kynttilät. Oli kiva pitkästä aikaa tavata ystäviä. Aika on ollut viime aikoina aika kortilla, enkä ole kovinkaan paljoa jaksanut kyläillä tai tapailla ystäviä.

Hyvää Joulua kuitenkin tämän Pikku Joulu -postauksen myötä kaikille lukijoillen, vaikkakin näin jälkikäteeni! Tänä vuonna ovat joulutervehdyksetkin jääneet aika vähäisiksi.

Mukavaa huomata, että jaksatte käydä täällä, vaikka postauksia onkin tullut viime aikoina aika harvakseltaan. Anteeksi pyyntöni myös Hänelle, joka neuloo mopsien kanssa: Meidän piti käydä yhdessä Ylhäisten Sisustustehtaalla ennen Joulua. Turha varmaan kertoa, kumpi meistä senkin unohti.... Mulla alkaa olla aika vahvoja dementia oireita, luulen....

Nyt menen vielä hetkeksi neulomaan Revontulta, menossa viimeinen kerros, päättelykerros siis. Taitaa olla sittenkin päivällä luovutus kunnossa!