Niitä viime vuoden joululahjoja on tikuteltu tässä koko alkuvuosi, jäi meinaan jokunen kesken... Ehkä ensi vuonna pitää aloitella ihan ajoissa?Nämä tossut on tehty TeeTeen ohjeella ja lanka on Fritidsgarnia. Puikot olivat 6 mm kokoiset. Äidilleni tein nämä tossut, jäi vain ottamatta kuva huovutuksen jälkeen....

Tossuista on tykätty ja niitä on pidetty, viimeeksi vieraillessani huomasin tossujen olevan äitini jaloissa. On se vaan niin uskomatonta, kuinka hyvä olo tulee, kun näkee käytössä sellaista minkä on itse tehnyt lahjaksi toiselle.

Huovutuksen kanssa oli hieman ongelmia... Minulla on uusi pesukone, jolla en ole ennen huovuttanut ja tämä lanka oli minulle myös uusi tuttavuus. Eli parissa ensimmäisessä pesussa ei todellakaan huopumista tapahtunut. Ja sitten lopulta kun huopui, niin ehkä hieman liikaakin. Ensi kerralla tämä onkin sitten helpompaa, kun tunnen jo vähän pesukonettani.

"Jalan aukko" oli äitini jalalle hieman liian kireä, joten ronskisti leikkasin hieman sitä isommaksi. Huopuneessa neuleessa on onneksi sellainen positiivinen ominaisuus, ettei se purkaannu!

Ja nyt äitini joululahjoista on kesken enää yksi ainoa....