Eilinen Puuhamaa reissu meni todella loistavasti. Vettä ei pahemmin tullut niskaan, vain yksi pieni ropaus. Ei ollut mikään helle, eikä kylmä, joten sää oli mitä parhain. Lapsia reissussa oli yhteensä 7 ja kaikilla oli hauskaa. Jokaisella oli kaveri ja asiat sujuivat todella loistavasti. Takaisin tulo matkalla molemmissa autoissa oli aika hiljaista. Onnellisia, mutta väsyneitä oltiin kaikki!

Uskomattoman hyvä fiilis, kun on ollut päivän niin hyvien ystävien seurassa, että ei tarvitse jännittää jatkuvasti, voi olla oma itsensä ja silti kaikki menee hyvin.

Tämä reissu oli muutenkin A-luokan matka: Minun ei tarvinnut ajaa! Joten tein sukkaa koko automatkan ajan, viimeinen pari tädin miehen sukista tulikin reissussa valmiiksi.

1247396697_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sukat ovat taas kokoa 41 / 42 ja lankana on Novitan 7 Veljestä. Nämä sukat aloitin Knit Picksin 3,5 mm:n kokoisilla puikoilla, mutta ensimmäistä sukkaa tikutellessa yksi puikoista napsahti katki. (Kirjoitin kyllä jo reklamaatiota, vastauksessa oli pari vierasta sanaa, pitää tarkistaa sanakirjasta ennenkuin jatketaan kirjeenvaihtoa...) Traagisesta onnettomuudesta johtuen jatkoin sukat loppuun tavallisilla metallisilla sukkapuikoilla.

Kuva onnettomuuden uhrista on tulossa tähän lähipäivinä...

Tätini mies on ollut aikaisempiin sukkiin todella tyytyväinen, toivottavasti myös näihin. Pikkuisen on välillä jo nolottanutkin, kun niin kovasti kehuu, mutta tuntuuhan se kivalta. Vähän jo puhuin, että voisin tehdä heidän kolmelle tyttärenpojalleen sukkia. Olisi kiva välillä tehdä kirkkaampia värejä sekä pieniä sukkia! Vanhin niistä kolmesta pojasta on 6-vuotias ja nuorin on syntynyt toukokuussa. Eli, jos sukan koko pikkaisen plittaa, niin jossaki vaiheessa se on kuitenkin jollekulle sopiva!

Nyt tekisi mieli sienimetsään, ei niinkään saaliin, kuin liikunnan ja ulkoilun merkeissä... meillä kun tuota satoa tulee välillä enempi, mitä ehditään kaksistaan syömään. Tarttis hankkia varmaan niitä syöjiäkin samoilla reissuilla, kun metsässä rämmitään.