Olin tänään Salon Kädentaitajien kanssa Fiskarssissa. Päivä oli erittäin onnistunut. Kuvia ei reissusta ole, en muista ikinä ottaa kameraa mukaan mihinkään. Harmi.

Fiskarssissa oli mukavia pieniä puoteja, käsitöitä, hyvää kahvia ja leivonnaisia. Kävimme tutustumassa myös museoissa, saimme kunnon annoksen historian havinaa samalla. Suosittelen Fiskarssissa käyntiä kaikille, todella kaunis ja mukava paikka kesäaikaan ainakin.

Paperinarusta tehtyyn hattuun ihastuin, mutta Jossu sai minut uskomaan, että sellaisen voi tehdä itsekin. Eli nyt sitten paperinarua hankkimaan!

1244924384_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Desicon tuoksukynttilän ostin. Pitäähän jotakin tuliaista kotiin olla tuotavana, varsinkin kun lankaa ei tältä reíssulta tullut yhtään. Ei kyllä mitään lankapulaa ole silti suoranaisesti olemassa, jostain kumman syystä useimmiten ostan lankaa...

Kutimet piti olla kanssa mukana, olihan nyt jokin kansainvälinen KIP: päivä.

1244923890_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sukat valmistuivat reissussa, onneksi. Tätini tilasi miehelleen 5 paria Novitan 7 veljestä langasta tehtyjä sukkia, koko 41 / 42. Nämä ovat vasta ensimmäiset valmiit, joten urakka pikkaisen lorottaa jostakin välistä.

Mukana oli myös musta ET-kassin tekele, joka alkaa olla kohtapuoliin valmis. Työ on edennyt jo olkahihnaan, joten loppusuoralla ollaan. Ensi viikon tekemisistä en mene kyllä takuuseen, koska lomaillessa en välttämättä pahemmin ehdi mitään väkerrellä. Vaikka hieman lankaa mukaan haalinkin reissuun perjantaina Susulta...