Nyt repäisen oikein toden teolla ja esittelen Teille, arvosiat lukijani, seuraavan Tiskirätin / pikkupyyhkeen. Vaihetelun vuoksi (Tai langan loppumisen pelosta) olen joutunut siirtymään Alabama puuvillalangasta Marks&Kattensin pellavaan. Eli itseasiassa voidaan sanoa, että olen ottanut todella suuren askeleen kohti laadukkaampia lankoja...

Puikot ovat kokoa 3,00 mm ja kuten kuvasta näkyy, pitkät sekä aika suorat. Tätä pellavaa minulla on myös yksi vyyhti mustana. Tässä projektissa se tärkein on, että tutustun pellavaan. Tämän jälkeen ehkä pellava lanka tuntuu tutummalta ja ehkä joskus teen siitä ihan vaatteenkin.

KYH nro 13 on muuten Tiskirätti, mallia Tiskikukkanen, taasen... Siihen palaillaan huomenissa, kun saan otettua kuvaa. Tarkoituksena on neuloa myös yksi Revontuli tämän KYH:in aikana. Pitää muistaa käydä kerimässä lanka sitä varten. Tänään keskustelin yhden Neidin kanssa tulevasta syksystä ja lupasin neuloa hänelle pipon, mallina Ullan Rinsessa. Saan sen Rinsessa piponkin menemään KYH -työnä.

Tämä KYH.äily ottaa kyllä nyt hieman koville. Tuntuu, että alkaa olla ikävä sukantikutusta. Kolemt olisi kesken ja kaikki KYH -töitä. Mutta pakko on välillä tikutella näitä tiskirättejäkin, jotta saan edes jotain valmiiksi.

Haaveilen tällä hetkellä sukkalanka ostoksista. Ja mietin, että kuinka ihanaa olisi saada esim. pari kerää sukkalankaa, vyyhti huivilankaa tai ihan mitä vaan lahjaksi / tuliaisiksi. Äitini on reissussa ja pikkaisen haaveilen lankatuliaisista. Jos hän on Virossa, niin mahdollisuudet tuliaisiin ovat olemassa. Vironvillaa, jee!!! Huonona tyttärenä en vain ole täysin varma, missä hän on. Parin kolmen päivän sisällä selviää sekin asia.