Välillä tuntuu, että tässä neuleblogissa kirjoitetaan vain tarvikeostoksistani, suunnitelmistani sekä kaikenmaailman muusta, mikä ei liity neulomiseen alkuunkaan. Paljonhan sitä asiaa tuppaa tulemaan, ehkä hyvä blogin nimi olisi "Sukan elämää".

Kävin tänään Susulla ja nakitin pahaa aavistamattoman ja kiltin kauppiaan valokuvaajaksi. Pakkohan uusista neuleista on kuvat saada ja omasta päästä on vaikeaa ottaa kuvia. Joten...

 

Tämän Calorimetryn aloitin jo aikoja sitten. Lankana on Järbo Garnin korall -puuvillalanka. Tämä turkoosi väri on mielestäni aivan ihana! Puikot olivat kokoa 4,00 mm ja sellaiset suorat ja pitkät. Ohje on täältä. Ja löysin myös suomennetun ohjeen blogistanian Ihmemaasta, eli täältä.

Kauan suunnittelin tekeväni itselleni Calorimetryn ja olen tosi tyytyväinen, kun lopulta sain sen valmiiksi. Nyt pitäisi tehdä pari lisää paksummasta langasta talven varalle. Ja ehkä muutama ystäville joulupakettiin... (Tämä on se kohta, kun ystävät kauhistuvat ja alkavat miettimään, että taasko jotain omituisia itse räpellettyjä tekeleitä on tulossa....)

Siivoilin juuri tietokoneen ympäristöä ja huomasin, että langankulutus tilastointi on jäljessä. Eli lisään nyt samalla bloggauksella parit uudet vyötteet taulukkoon. Aika vähältä vaikuttaa tämän vuoden neulomiset, viime vuonna tuli valmista paljon enemmän. Tai ainakin "tyhjiä" vyötteitä... Nyt kasassa olisi noin 4 kilon neulomiset. Ja peltipurkki (lakritsipurkki tänä vuonna), missä pidän vyötteitä, alkaa olla aivan tupaten täynnä. Pitää varmaan hankkia uusi purkki!

Kuten kuvasta näkyy, taas iski kunnon akne -kausi. Olen tässä miettinyt, että joskos siirtyisin enemmän kasvisruoka puolella ja unohtaisin ne kovat rasvat... Auttaisiko se ihooni? Onko kellään mitään hyviä vinkkejä näihin asioihin?

Nyt menen hetkeksi sohvalle neulomaan sukkaa. Tarkoituksena on mennä sänkyyn tänä yönä klo 23. Meillä siirrytään vähitellen normaaliin rytmitykseen näissä asioissa, ainakin kovasti yritetään!