Pelottavaa, että jo kolmannen päivän kohdalla aloin miettimään, mitä ihmettä alan neulomaan tai virkkaamaan! Punaisia virkattuja sydämiä, vaiko vaan totuttuun tapaan sukkia...  Kärsinkö startiitista?

Virkkaamisen aloitus otti todella koville. Sain onneksi apua ohjeen tulkitsemisessa sekä mallin virkkausta ystävältä, joka oli käymässä kanssani samaan aikaan Lankakaupassa. Susulta puolestaan saimme lankaa koevirkkaukseen. Päätin kuitenkin jättää virkkausaloituksen parempaan päivään. Nyt oletan, että osaan virkata kyseiset sydämet oikein.

Tässä aloittelen sukantikutusta. Lankana on se Regian 10 vuoden garantie sukkalanka, puikot ovat kokoa 2,00 mm ja tarkoituksena olisi saada aikaiseksi sukat kokoa 38,5.

Tätä sukkalankaa minulla on aika paljon jemmassa, olen joskus saanut sitä. Aikaisemmin olen ajatellut sen olevan ruman väristä. Mutta nyt, kun vartta on pätkä tehty, niin väri alkaa tuntua oikein mukavalta. Tykkään tästä väristä!

Juuri mietin, että ehkä pitäisi jokin työ saada valmiiksikin, jotta oikean kokoiset sukkapuikot riittävät!

Pojalla on vielä pari päivää koulua, sitten alkaa kesäloma. Onneksi, alamme olla molemmat jo loman tarpeessa. TArkoituksena on tehdä kaikkea mahdollista kivaa, olla vain, tapailla ystäviä sekä neuloa paljon. Tänä vuonna kesää ja lomaa on odotettu todella kovasti.