Ulkona on upea ilma ja edessä muutama päivä ilman mitään sen kummempaa suunnitalmaa... Tuntuu ihanalta vain olla ja rennosti tehdä mukavia asioita. pois turhat hoppuilut ja kiireet.

Talven aikana on tullut jymähdettyä paikoilleen ja liikkuminen on täysin unohdettu juttu. Huonon kunnon kyllä huomaa, toiseen kerrokseen kävely ottaa jo niin koville, että hengitystä eis aa pitkään aikaan tasaantumaan. Eli nyt pitää aloittaa ulkoilu ja kävely ihan tosissaan.

Päivittelin tuota langankulutus -listaanikin hieman, oli pino lankakerän vyötteitä odottamassa pääsyä peltipurkkiin. 1,9 kiloa on tikuteltu jo tänä vuonna, viime vuonna taisi olla enemmän kulutusta samoihin aikoihin.

Ostin viime viikolla tällaisen kivan hyppynarun Lankakaupan naapurista. En ole enää aivan varma, minkä yhdistyksen toiminnasta oli kyse, olen meinaan unohtanut sen jo. Mutta oletan, että se olisi ollut tällainen. Susu kyllä tietää, pitää varmaan kysyä häneltä.

Nyt menen taas hetkeksi teeveen ääreen tikuttamaan tiskirättiä, katsomaan teeveetä, ehkä laitan teeveen kiehumaan ja saatan jopa päätellä muutaman aiemmin tehdyn käsityön... Se päättely on ollut kyllä jo useamman viikon suunnitelmissa!