Flunssan kourissa edelleenkin... Tämä tauti saattaa olla kuolemaksi. Ei välttämättä oireiden vaan pituutensa puolesta. Tuntuu, että olen jo päiväkausia vaan maannut ja niistänyt. Ei ole oikein jaksanut edes sukkia tikutella. Mutta (yllätys, yllätys), yhdet päättelin valmiiksi. Vain siksi, jotta pääsen bloggaamaan!

1244486809_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näissä sukissa on pitsikuvio vain varressa. Sukkien koko on 38,5, aika tarkkaa tämä sukkien koon merkkaaminen! Lankana Austermann Step Classic ja puikkojen koko oli 2,00 mm. Tässä langassa on myös Aloe Veraa ja Jojoba öljyä.

Lanka on ostettu Susulta Anjalinilta. Itseasiassa ostin tämän langan ihan itse ja aivan pihiyttäni. Sain kirjavan Aloe Vera -langan pojaltani joululahjaksi ja sukista jäi hieman lankaa. Ostin uuden kerän, jotta voin tehdä sitten kahden kerän jämistä kolmannet sukat. Eikö kuullostakin fiksulta ja tosi taloudelliselta puuhalta? Välillä kun jälkeenpäin miettii näitä juttuja, ei voi kuin nauraa itselleen! Mutta, jotkut todella oudon kirjavat sukat on tulossa, kunhan löydän edellisen kerän jämät. Se kun on päässyt omituisesti "katoamaan" jonnekin...

Menemme pojan kanssa pienelle lomalle juhannusviikolla, juhannukseksi tulemme kotiin jo. Luulen, että nämä uudet sukat pakataan mukaan. tuntuvat NIIN mukavilta! Ja enhän minä voi lähteä mihinkään ilman villasukkia, ne pitää olla aina mukana.

Ja taidan pakata mukaan pari lankakerää ja puikkoja, ihan vain varmuuden vuoksi. Olis meinaan tosi hirveä tilanne, jos niitä kaipaisi, eikä olisikaan mukana...