Sain joululahjaksi pojaltani Austermann Step sukkalankaa, jossa on Aloe Veraa ja Jojoba öljyä. Hän osti langan Susulta Anjalinilta. Mulla kun on jalat NIIN huonossa kunnossa, niin nämä sukat auttavat! Se vain, että en ole meinnannut ehtiä tikuttelemaan näitä valmiiksi. Jostain kumman syystä omat sukat jäävät aina muiden sukkien varjoon.

Sukat muuten odottivat jo muutaman päivän päättelyä, en muistanut ottaa niitä mukaan kun kävin äidin luona. Tänään sitten repäisin ja päättelin ne itse, kummassakin kun oli vain kaksi langanpäätä, niin ajattelin itsekin siitä suoriutuvani... Äiti kyllä vihjaili viikolla, että imurointiakin olisi Silmänisku

Luin eräältä nettisivulta tästä langasta lisätietoja:

"Step-sukkalanka on käsitelty Aloe Veralla ja Jojoba-öljyllä. Tämä käsittely tekee langasta silkin pehmeän ja jalkoja hoitavan. Käsittelyn vaikutus kestää jopa 40 pesukertaa."

Luin myös Aloe Verasta:

"Veraa käytetään menestyksellisesti monissa terveysvaikutteisissa tuotteissa ja lääketieteessä. Aloe Vera kasvi sisältää mm A, C, D ja E vitamiineja, useita mineraaleja ja antioksidantteja. Aloe Vera lääkitsee, hoitaa ja ylläpitää terveyttä. Se myös sisältää tulehduksien syntymistä ehkäiseviä ja kipuja lievittäviä ainesosia. "

Sekä Jojoba-öljystä:

"Jojoba pensaan hedelmästä saadaan korkealuokkaista öljymäistä vahaa, joka imeytyy ihoon täydellisesti ja kosteuttaa sen ilman rasvaisuuden tuntua. Jojoba -öljy on antiseptinen, talineritystä tasapainottava ja se edistää ihosolujen uudistumista. Se myös ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja pitää sen miellyttävän raikkaan tuntuisena. Jojoba -öljy sisältää A, E ja F vitamiineja sekä tyydyttymättömiä rasvahappoja."

Joten, näillä sukilla pitäisi jalkojen pysyä aikast hyvässä kunnossa! Ovat kyllä tosi ihanan tuntuiset jalassa, en minä näistä luopuisi. Saatan joutua tekemään jopa useammatkin näitä itselleni.

1240671496_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan olen ihan itse "joutunut" ottamaan, blogikuvaajani on ollut hieman lakossa viime aikoina. Mut kyllähän tämä tästä alkaa vähitellen sujumaan... Vai kui?

Neuloin (sukat kyl kudotaan) sukat 2,5 kokoisilla puikoilla. Lankaa kului alle 100 g, kerästä jäi jonkin verran lankaa. Tykkään kivan pituisista varsista, joten luulen että tästä langasta saisin aina kahdesta kerästä kolmet sukat. Raidat eivät ihan menneet kohdalleen, mutta se ei tällä kertaa haittaa.

Ja suunnitelmia olis taas vaikka kuin paljon:

  • Pitäisi tehdä vielä muutamat sukat, kun pyydettiin.
  • Ja se punainen villapaita valmiiksi, sen kanssa pitää kyllä käydä Susulla. Ennen kuin lähtee lomailemaan Silmänisku  (Jos ei vaikka tuukkaan takas, huomaa et siel o pal kivempaa ko tääl)
  • Tekisi mieli ommellakin, olisi pari helppoa ideaa!
  • Lupasin meinaan pojalle jumppapussin Tapparan väreissä, oranssia ja sinistä. Logoa en luvannut. (Tarttisin muuten neuleohjeen Tapparan-logoon....)
  • Ja pikkaisen jäin koukkuun virkkaukseenkin: Haluttais tehdä toinen ET-kassi, ohuemmal ja merseroidulla langalla, joku kiva väri. Ja tietty siihenkin tarttis sitten semmoisen koukun, vai mitäs meinaatte???

Ajattelin nuo keittokirjani kanssa listata, kunhan kerkeän. Tänään se tuli jo melkein tehtyäkin, etsin varmaan kaks tuntia jugurttikakun ohjetta. Kunnes hoksasin, et helpommalla voisi löytyä netistä!
Täältä sen löysin, mitä meinaan kokeilla.

Ja tuossa jo jokin aika sitten löysin aivan ihanan blogin, siellä on taatusti maailman parhaimmat ruokaohjeet! Kadotin blogin joksikin aikaa (unohdin nimen), mutta onneksi löysin uudestaan. Ja nyt se linkki on NIIN tiukasti omassa blogissani, että ei katoa mihinkään. Ensi viikolla meillä herkutellaan broilerin ja mangokastikkeen kanssa lisäksi joko riisiä tai lohkoperunoita!

Ruoka ja sukat, elämäni suurimmat pakkomielteet, vai pitäisikö sanoa paheet...

Nyt on sitten jo ihan pakko men tekemään jotain, muuten en saa ikin mitään valmiiks!