Taas sukat valmiina, tällä kertaa itselle!

Lanka on Novitan Nalle Colori. Puikot Addin sukkapuikot, kokoa 3,00 mm. Sukkien koko on n. 38,5 (ei meillä mitään tarkkoja olla...), eli omaan jalkaan sopivat. Tämä väri on niitä vanhoja, poistuneita Novitan värejä. Itse tykästyin tähän väriin näitä sukkia tikutellessa. Nämä ovat itse asiassa "kurssi-sukat", tein nämä melkein kokonaan viime viikolla sillä kurssilla ollessa.

Yritän saada keskeneräisiä valmiiksi. Nyt olisi yhteen ommeltavaa sekä langanpätkien päättelemistä. Tarkoituksena on tikutella valmiiksi monenlaista lähiaikoina. Tällainen oma pieni ufo projekti...

Ulkona on aivan ihana auringonpaiste. Niin ihana, että ehkä jo lähipäivinä alan tikuttamaan niitä mustia Nalle-lanka sukkia... Pimeään aikaan en mustia pysty tekemään, mutta luonnonvalossa kyllä. Löydän jopa kesäisistä asioista syitä villasukan tekoon!

Ajattelin käväistä ensi viikolla Susulla, jos hän taas kerran näyttäisi minulle, kuinka neuleet ommellaan kauniisti yhteen. Minulle se homma on ollut aina tosi vaikeaa, nyt on tullut korkea aika vähitellen opetella se ja kunnolla.

Edit. 19.10.2011 Nämä sukat annoin ystäväni tyttärelle kesällä 2010 Kuusamon reissulla.