Yritin Lima-villityksessä vuodenvaihteessa lapasiakin. Toiset on huovutettukin, toiset vielä päättelemättä ja huovuttamatta. Ensimmäiset ovat ehkä väärän kokoiset, joten nyt mietin, miten hommaa jatkan.

Nämä Tapparan kannattajan oranssit ovat kuulemma väärän malliset. Huovutettua kun on vaikea purkaa, niin ajattelin laittaa uudestaan pesukoneeseen, sen jälkeen voisi vaikka yrittää muotoilla uudestaan Silmänisku

Nämä vihreät ovat mulle itselleni. En just nyt tiedä, mitä niille teen. Teen tutkimusta noiden oranssien kanssa ja sen jälkeen tiedän, jos pitää vaikka purata / ja tehdä osittain uudelleen.

Näissä kummassakin on lankana Lima. Susulta Anjalinilta ostettua, kaksinkertaisena ja kutosen puikoilla on neulottu. Vaikka meil päin kyl kudotaan eikä neulota, kun on sukista tai lapasista kyse. Silmänisku

Tämä huovutus - juttu on aikaansaanut meillä kotipiireissä paljon puhetta. Aluksi mun poika oli yllättynyt siitä, mitä pesukoneesta ulos tulee. Seuraavaksi hän selitti asiaa mun veljelle, tyyliin ennen pesukonetta ja jälkeen, katso mitä tuli! Poika toi myös yhden kaverinsa loppuvuodesta katsomaan meille "Äidin Huopatossutehdasta". Yllättävintä oli, että pojan kaveri vaikutti ihan kiinnostuneelta!

Yhden jutun kyllä huomasin noissa huovutuksissa, eri väriset langat huopuvat vähän eri tavalla. Omasta mielestäni tuo kaunis vihreä huopui kaikkista kauneimmin sekä eniten.

Punainen ei sitten taas huopunut ihan niin paljon, joten korjasin asian laittamalla uudelleen pesukoneeseen.

Olen kyllä niin innostunut huovutuksesta, että myöhemmin on tarkoituksena yrittää monia uusiakin juttuja. Ja ehkä voisi joskus kokeilla jotain muutakin lankaa, kuin Limaa.

Kassi on sinisestä Limasta tekeillä.....  Tällä hetkellä vain mietin sen kanssa, en tiedä miten jatkan. Tiedän kyllä, keneltä saan siihen apua...