Kävimme eilen kylässä ystävän luona. Heillä on samanikäisiä poikia kuin minunkin Poikani on, joten kyläily on helppoa : Lapsilla on paljon tekemistä yhdessä ja viihtyvät hyvin.

Saimme tällaiset aivan ihanan Joulun toivotuslahjat! Itse kun en hallitse askartelua, niin tuli taas tosi hyvä mieli näistä!

On se vaan niin mukavaa, kun me kaikki teemme eri asioita. Joku ompelee, joku askartelee, joku värjää lankoja, kuka tekee mitäkin ja minä sukkia. Lopputulos on meinaan se, että on paljon helpompaa viedä esimerkiksi lahja, kun kaikki teemme eri juttuja. Tietysti on olemassa muutama sellainen ihminen, jotka tekevät ihan mitä vain, en nyt viitsi tässä nimeltä mainita, ja ehkä ehtivät vielä auttamaan sen joulukuusenkin kanssa.

Tänä illalla teimme piparkakkutalon. Pojan sanoin: Paras, mitä olemme koskaan tehneet! (Oli sitten se ensimmäinen meidän tekemä piparitalo..) Ehkä pitäisi vielä ripotella tomusokeria päälle hieman ja miettiä, tarvitaanko maisemaan vielä muita koristeita. Hauskaa oli ainakin minulla, vaikka seinät meinasivatkin kaatua ihan sananmukaisesti päälle. Ehkä seuraavalla kerralla suunnittelemme paremmin tuota koristelua etukäteen

Nyt hetkeksi tikuttelemaan kirkkaan keltaisia säärystimiä, ne pitäisi saada jouluksi valmiiksi ja sen jälkeen unten maille!